Rimpel Reductie Therapie – kuurverband

Beautysalon Fiore | Loosdrecht

Rimpel Reductie Therapie in kuurverband 50 minuten.

De Rimpel Reductie Therapie is een speciale massagetechniek die aansluit op de bindweefselmassage. Daar waar de bindweefselmassage stopt gaat de Rimpel Reductie Therapie verder, waardoor er een nog mooier en langduriger resultaat wordt verkregen. Deze intensieve therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het volume naar de oorspronkelijke plaats, door middel van een krachtige massage diep in het onderliggende huidweefsel.

Rimpel Reductie Therapie werkt op de vierkante centimeter, dus heel nauwkeurig op de rimpel of het litteken met een direct zichtbaar resultaat. De rimpels worden minder diep en de huid voelt soepeler, egaler en ontspannen aan. Het volume van de huid neemt toe, waardoor de huid er strakker uit ziet. De Rimpel Reductie Therapie zorgt voor de aanmaak van Hyaluronzuur, dit is een huideigen stof die verminderd naarmate je ouder wordt.

Door deze aanmaak te stimuleren wordt er meer vocht in de huid vast gehouden, waardoor rimpels minder kans maken. Het effect van deze wetenschappelijk bewezen massage toont aan dat er een verbetering kan plaats vinden van maar liefst 35 tot 80%. Het herstelt de originele vorm van het bindweefsel, verplaatst het volume van de huid, verstevigt, pakt huidverslapping aan, zorgt voor een egalere pigmentatie, behandelt rimpels, herstelt oppervlakkige littekens en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift.